Hotelkamerveiling.nl - Vind jouw hotelkamer

Op zoek naar een goedkope hotelovernachting in binnen- of buitenland? Eerst even bieden op Hotelkamerveiling.nl! Hotelveilingen al vanaf €1, vind jouw hotelkamer!

https://www.hotelkamerveiling.nl/nl

Hotelkamerveiling.nl is de grootste veilingsite van Nederland op het gebied van hotelarrangementen. Je kunt meebieden op meer dan 550 hotelarrangementen in binnen- en buitenland.

Onze missie luidt “meer mensen  vaker naar hotels laten gaan”. Het is dan ook ons streven om wereldwijd hotels toegankelijker maken voor een bredere doelgroep, zodat een ieder kennis kan maken met de gastvrije hotelbranche. Sinds 2008 hebben onze ruim 800.000 leden meer dan 5 miljoen hotelovernachtingen geboekt. Per jaar versturen wij meer dan 100 miljoen nieuwsbrieven en op Facebook hebben wij meer dan 125.000 fans!

Op Hotelkamerveiling.nl kun je bieden op hotelovernachtingen vanaf 1 euro of een startbod. Hotelveilingen van hotels in Nederland, België en Duitsland maar ook de rest van Europa en zelfs buiten Europa zit in het aanbod. 

Het werkt simpel, gratis aanmelden, een veiling uitzoeken en meebieden. De hoogste bieder wint de veiling en betaald per iDeal of creditcard. Je krijgt dan een waardebon die je bijv. vaak binnen 1 jaar in het hotel moet verzilveren. Reserveren doe je gemakkelijk online. 

Tip: geef het cadeau: Je kan een gewonnen veiling gemakkelijk cadeau doen. Stuur het op via Mijn Hotelkamerveiling of print de bon uit en geef hem zelf cadeau! Er staat geen bedrag of naam op!

Hotelkamerveiling.nl streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze website. We streven naar optimaal gebruiksgemak en een gevarieerd aanbod. Service en hospitality vinden wij dus belangrijk: onze klanttevredenheid bedraagt een 8,9!

Elke dag staan wij met veel plezier voor je klaar!

Bezoek de officiele site: https://www.hotelkamerveiling.nl/nl
Print

Related news